Our News

Our reforestation program celebrates 5 years

On June 4th, we celebrated our V Reforestation Day, planting more than 600 plants of different species, such as mahogany and white Brazil. For this day, we had the support of 60 employees of our company. "As part of our Social Responsibility, in this case with the Environment, we have [...]

V Jornada de Reforestación

El pasado 04 de junio, celebramos nuestra V Jornada de Reforestación, sembrando más de 600 plantas de diferentes especies, como Caoba y Brasil blanco. Para esta jornada, contamos con el apoyo de 60 colaboradores de nuestra empresa. “Como parte de la Responsabilidad Social, en este caso con el Medio Ambiente, [...]

We are all Food Safety!!

his May we have promoted our Awareness-Raising Campaign, under the slogan: “We are all Food Safety”. To make our employees aware of the Food Safety Objectives and our Policies importance. During this month, we have shared videos, messages and dynamics inside the company. So each employee can participate by telling [...]

Todos Somos Inocuidad 2022

Este mes de mayo hemos promovido nuestra campaña de Toma de Conciencia, bajo el lema “Todos Somos Inocuidad”, para concientizar a nuestros colaboradores acerca de la importancia de los objetivos y Política de Inocuidad. Durante este mes, hemos compartido videos, mensajes y dinámicas en Nuevo Carnic, para que cada colaborador [...]

Nuevo Carnic was part of the 4th Festival de Asados

Cuts, food pairing and tradition was the Masterclass offered by Nuevo Carnic at the 4thFestival de Asados, organized by SINSA, on March 26th and 27th of the present year. Chef John Corea, Chef Adalberto Marinelich and our Meat Sommelier, William Torrez presented the best and ideals grilled bone-in cuts. Some [...]

Nuevo Carnic presente en el 4to Festival de Asados

Cortes, maridaje y tradición fue la Masterclass que brindó Nuevo Carnic en el Festival de Asados, organizado por Sinsa, el 26 y 27 de marzo de 2022. El chef John Corea, el chef Adalberto Marinelich y nuestro sommelier de carnes, William Torrez presentaron los cortes con hueso ideales para la [...]

First National Livestock and Environment Congress

Nuevo Carnic has the privilege to organized the First Livestock and Environment Congress in Nicaragua, with the support & participation of important national organizations, such as Centro Humboldt, the Nicaraguan Bovine Meat Export Plants Chamber (Canicarne) and Young Environmentalists.   The congress was scheduled on February 23rd and 24th at [...]

A shopping experience, New Carnic Boutique

Nuevo Carnic Boutique was inaugurated in 2019, after two years, it is renovated expanding spaces and new product lines, to provide you with a unique experience in meats. The new store offers everything you need for your barbecues, from our Carnic Signature line, premium cuts of great flavor and tenderness, [...]

Una experiencia de compra, Nuevo Carnic Boutique

Nuevo Carnic Boutique fue inaugurada en 2019, luego de dos años, se renueva ampliando espacios y nuevas líneas de productos, para brindarte una experiencia única en carnes. El nuevo local ofrece todo lo que necesitas para tus asados, desde nuestra línea Carnic Signature, cortes premium de gran sabor y terneza, [...]

Primer Congreso de Ganadería y Medio Ambiente

Nuevo Carnic organiza el Primer Congreso de Ganadería y Medio Ambiente en Nicaragua, con el apoyo de importantes organizaciones nacionales, como el Centro Humboldt, la Cámara Nicaragüense de Plantas Exportadoras de Carne Bovina (Canicarne) y Jóvenes Ambientalistas.   El congreso se realizó los días 23 y 24 de febrero en [...]